(0 item) - € 0,00

Er zitten geen artikelen in uw offerte aanvragen.

BSB Infolijn: 0165 348 134

Werkwijze


Aanvragen Offerte
Op de website kunt u door middel van de 'Offerte aanvragen ' knop vrijblijvend voor één of meerdere artikelen een offerte aanvragen.  Daarnaast is het ook mogelijk om via info@advepro.nl uw aanvraag op te sturen. Bijvoorbeeld als de gewenste artikelen niet op onze site staan. Wilt u liever telefonisch geholpen worden zijn wij te bereiken op 0165 – 348134.

Reactie op aanvraag
De verkoop streeft er na op binnen 2 werkdagen een reactie/offerte op uw aanvraag door te sturen.

Hoe kan ik bestellen ? 
U kunt uw bestelling telefonisch of per e-mail doorgeven aan uw contactpersoon. Op moment van bestellen controleren wij de voorraad. U ontvangt van ons een orderbevestiging.

Levertijd
Onbedrukt geldt voor veel van onze producten een levertijd van 2 dagen. (mits op voorraad) Voor bedrukte artikelen hanteren wij een levertijd van ca. 10 werkdagen na ontvangst van goedkeuring drukproef en orderbevestiging. Ook spoedopdrachten zijn mogelijk. Spoedopdrachten zijn afhankelijk van het product veelal mogelijk maar altijd in overleg. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze verkoopmedewerkers.

Betaling
De betaling van uw bestelling wordt met u afgesproken wanneer die voldaan moet worden. 

Aanleveren artwork 
U kunt uw logo of tekst aan leveren in een .EPS, .AI of PDF vectoren bestand aanleveren, met hierin de PMS kleurnummers vermeld. Heeft u uw logo niet beschikbaar in een van deze extensies neemt u dan contact op met ons, wij zoeken dan samen naar een oplossing… 

Levering
Wij versturen uw bestelling via Post.nl of eventueel een andere besteldienst. Belangrijk is dat op het opgegeven adres tussen half 9 en 17.00 altijd iemand aanwezig is. Wij kunnen uw bestelling niet op een postbus afleveren. Controleer altijd het afleveradres op de orderbevestiging om misverstanden te voorkomen.

Aanvragen Sample
Het aanvragen van een zichtmodel is mogelijk. Voor het toesturen van een sample worden de kosten voor het product en daarnaast het transport/handeling in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om een sample retour te sturen. Bij opdracht crediteren wij de gemaakte handelingskosten.
Het is
wel mogelijk om het zichtmodel retour te sturen om mee laten lopen bij het borduren of bedrukken.

Heeft u een klacht?
Als u een klacht heeft over uw bestelling, neemt u dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers en wij helpen u graag verder om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Op alle leveringen zijn onze
algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.